ویزا سوئد و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید!
شاید شما هم به آن دسته از افرادی تعلق دارید که رویای مهاجرت به کشور سوئد را در سر می پرورانید و از همین رو؛ در به در به دنبال اطلاعاتی جامع درباره ویزا سوئد هستید. اگر چنین است، این مطلب مختص شما است. در این نوشته از وب سایت ما قصد داریم تا به صورت تخصصی و مختصر در رابطه با ویزا سوئد، انواع آن، شرایط اخذ، مدارک مورد نیاز، هزینه ها و … صحبت کنیم پس با ما تا آخر همراه باشید. امیدواریم که از خواندن این محتوا لذت ببرید.
سوئد؛ کشوری همه چیز تمام که شب ندارد!
بله؛ درست متوجه شدید! سوئد یکی از پنج کشور جهان است که کمتر پیش می آید مردمان آن غروب آفتاب را به تماشا بنشینند! اگرچه این یکی از برجسته ترین ویژگی هایی است که عاشقان مهاجرت به سوئد از آن یاد می کنند، اما بی شک همه ماجرا نیست. مسلما کسی از این سر دنیا دل از خانه و خانواده خود نکنده و پا نمی شود تا سوئد برود که شاهد تابش 20 ساعته آفتاب باشد! سوئد خوبی های بسیار زیاد دیگری هم دارد. خوبی هایی که غروب کردن یا نکردن آفتاب در مقابل آن ها هیچ است. البته اگر شما از این موضوع به عنوان یک نقطه قوت یاد کنید که به احتمال زیاد نمی کنید!
برویم سراغ اصل مطلب و معرفی کشور سوئد. به هر حال باید کشوری که رویای زندگی در آن قلب و روحتان را سرشار از هیجان می کند، بشناسید. باید بدانید که قرار است سال های سال از عمرتان را در کدام نقطه دنیا بگذرانید. اصلا ارزشش را دارد که چمدان هایتان را ببندید، دل از خاک و دیارتان بِکَنید و راهی سوئد شوید؟ بگذارید همین ابتدای کار بگوییم. اگر به دنبال موفقیت هستید، اگر می خواهید ریشه در خاکی محکم دوانده و تا بی نهایت رشد کنید، اگر دوست دارید آرامش را در عین برخورداری از آسایش لازم تجربه کنید، تنها یک ویزا سوئد برای تحقق آرزوها و نقشه هایتان کافی است!
یک خبر خوب : سوئد دومین کشور مهاجرت پذیر دنیا است!
سوئد که دومین کشور مهاجرت پذیر دنیا است، در شبه جزیره اسکاندیناوی واقع شده است. این کشور بی نظیر که آب و هوایی بسیار سرد دارد، از وجود همسایگان صاحب نامی همچون فنلاند، نروژ و دانمارک بهره می برد. از زیبایی های منحصر به فرد و جنگل های وسیع این کشور پهناور هرچه بگوییم، حق مطلب را ادا نکرده ایم. سوئد چهارمین کشور بزرگ اروپا محسوب می شود. اکثر افرادی که در این کشور زندگی می کنند، به دین مسیحی پروتستان لوتری اعتقاد دارند. گفتنی است که زبان رسمی این کشور که بیش از 10 میلیون نفر جمعیت دارد، سوئدی است. اگر علاقه مند به سفر به این کشور یا زندگی و دریافت اقامت آن هستید، شما را بابت انتخاب بی نظیرتان تحسین می کنیم! تا اینجا دریافتیم که فکر کردن به سوئد و دریافت اقامت آن نه تنها بد نیست، بلکه عالی تر از عالی است. پس این دست و آن دست نکنید و هر چه سریع تر برای دریافت ویزا سوئد اقدام کنید. می دانیم که با خواندن همین چند خط هزار و یک سوال مختلف در ذهنتان شکل گرفته است. البته حق هم دارید. اما اصلا بد به دلتان راه ندهید. به شما این اطمینان را خواهیم داد که پاسخ همه آن ها را تا پایان این مطلب خواهید گرفت.
اخذ ویزا سوئد برای ایرانیان
همان طور که می دانید، ویزا مجوزی مشروط به منظور ورود شخص به یک کشور خارجی و اقامت در آن کشور برای مدت زمانی محدود و تعیین شده است. پس اگر ویزا کشور سوئد را داشته باشید، مجوز این را دارید که به این کشور پیشرفته وارد شده و برای مدت زمان مشخص شده و البته محدودی در آن اقامت بگزینید. البته شما در صورتی موفق به دریافت خواهید شد که از شرایط ورود به این کشور برخوردار باشید. گفتنی است که سوئد یکی از اعضای اتحادیه اروپا و حوزه شینگن می باشد، از همین رو ورود به این کشور علاوه بر این که تابع قوانین شینگن است، نیازمند همان ویزای معروف شینگن نیز هست. شما با این ویزا ضمن سفر به سوئد، می توانید به 26 کشور دیگر هم سفر کنید.
جالب است بدانید بسته به این که از ورود به سوئد و اقامت در آن چه هدفی دارد، نوع ویزا برایتان متفاوت خواهد بود. پس نتیجه می گیریم که ویزا سوئد در انواع متعددی موجود است. این که چه ویزایی برای شما مناسب است، تابع هدف شما است. ممکن است قصدتان از سفر به سوئد دیدن اقوام و آشنایان و یک گردش به یاد ماندنی در این کشور باشد. در این صورت لازم است نسبت به دریافت ویزای توریستی سوئد اقدام نمایید. شاید هم تصمیم دارید تحصیلاتتان را در این کشور بی نظیر ادامه دهید. در چنین شرایطی ویزای توریستی کارساز نبوده و شما نیازمند ویزای تحصیلی سوئد هستید. ممکن است بگویید نه برای خوشگذرانی و دید و بازدید می روم، نه برای درس خواندن و ادامه تحصیل. هدفم از رفتن به سوئد تنها کار کردن در این کشور است. اگر چنین است، باید به دنبال ویزای کاری سوئد باشید.
انواع ویزای سوئد
در ادامه هر یک از انواع ویزا سوئد را معرفی نموده و به اختصار مورد بررسی قرار می دهیم. با توجه به هدف و شرایطتان برای ورود به این کشور پر طرفدار باید یکی از انواع ویزا را انتخاب و برای دریافت آن تلاش نمایید. این کار اگرچه سختی های بسیاری دارد، اما حضور یک مشاور کار بلد می تواند مسیر را برایتان بسیار هموار کند حتی اگر فکر می کنید به تنهایی می توانید از پسش بر بیایید، باز هم پیشنهاد ما به شما اعتماد به یک مشاور حرفه ای است.
ویزای توریستی سوئد
ویزا توریستی سوئد یکی از پر طرفدارترین و متداول ترین انواع ویزای شینگن محسوب می شود. این ویزا توسط سفارت سوئد برای آن دسته از افرادی که واجد الشرایط هستند، صادر می گردد. جالب و در عین حال لازم است بدانید که ویزا توریستی سوئد جزء ویزاهای کوتاه مدت بوده و تنها در یک بازه زمانی 180 روزه به مدت 90 روز معتبر است. اگر جزء متقاضیان ایرانی سفر به سوئد هستید، دولت سوئد این ویزا را فقط در قالب دید و بازدید دوستان و خانواده برایتان صادر می نماید. بنابراین اگر فردی ایرانی تصمیم به ادامه پروسه اخذ ویزا داشته باشد، باید حتما از یک شهروند ساکن سوئد دعوتنامه معتبر دریافت کند.
همان طور که پیش تر نیز گفتیم، ویزا سوئد همان ویزای شینگن است. پس اگر ویزای توریستی سوئد را در دست داشته باشید، می توانید با استفاده از آن به دیگر کشورهای حوزه شینگن نیز مسافرت کنید. از جمله مهم ترین این کشورها می توان به فرانسه، آلمان، بلژیک، نروژ و دیگر کشورهای اروپایی اشاره کرد. حال ممکن است این سوال در ذهنتان شکل گرفته باشد که با استفاده از ویزا توریستی سوئد تا چه زمانی می توان در این کشور ماندگار شد؟ آنچه عیان است، این است که شما باید پیش از آن که اعتبار ویزایتان به پایان برسد، خاک سوئد و یا دیگر کشورهای حوزه شینگن را ترک نمایید. اگر دوست دارید مجددا راهی سوئد شوید، باید فرآیند اخذ ویزای توریستی جدید را از همان کشور مبدأتان از سر بگیرید.
جالب و در عین حال لازم است بدانید که ویزای توریستی سوئد در دو نوع ویزای یک بار ورود و ویزای چند بار ورود در اختیار افراد قرار می گیرد. اگرچه عمدتا ویزای توریستی صادر شده از سوی این کشور به دلیل سخت گیری بسیار زیاد کارمندان پرونده های کشورهای اسکاندیناوی و حوزه شینگن از نوع یک بار ورود یا به عبارت دیگر سینگل است، اما اگر دعوت نامه ارسالی برای متقاضی از طرف خانواده درجه یک او صادر شده باشد و یا فرد سابقه چندین بار سفر به این کشور را دارا باشد، احتمال این که ویزای صادر شده برای وی از نوع چند بار ورود یا اصطلاحا مولتی باشد، بسیار بالا است.
شرایط اخذ ویزا توریستی سوئد
اگر ایرانی هستید و متقاضی سفر تفریحی به سوئد، باید بدانید که در دست داشتن دعوتنامه از طرف دوستان و یا اقوامتان که ساکن سوئد هستند، برای اخذ ویزا سوئد توریستی الزامی است. این یکی از مهم ترین قوانین کشور سوئد برای ما ایرانی ها محسوب می شود. پس اگر قوم و خویشی در این کشور ندارید، فکر تفریح و خوشگذرانی در آن را از سرتان بیرون کنید. ارائه تمکن مالی مناسب برای مدت زمان اقامت و برگشت از سفر از دیگر ملزومات اخذ ویزا توریستی سوئد است. بدین منظور باید اسناد مالی معتبر و محکمی را ارائه داده و توانایی مالی پوشش هزینه های اقامت و برگشت به کشورتان را به اثبات برسانید. دولت این کشور داشتن 450 کرون به ازای هر روز اقامت در این کشور را برای توریست ها الزامی می داند.
ویزای تحصیلی سوئد
ویزای تحصیلی که ویزای اقامت طولانی مدت در سوئد است، برای آن دسته از دانشجویانی صادر می شود که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند. اخذ این ویزا تنها در صورت دریافت دعوتنامه از سوی دانشگاه های این کشور امکان پذیر است. با اخذ این ویزا مسیر شما برای تحصیل، کار، زندگی و اقامت در سوئد که یکی از برترین کشورهای اروپایی است، هموار می گردد. پس این فرصت ناب و استثنایی را از دست نداده و برای شروع یک زندگی ایده آل اولین گام را محکم بردارید. وجود دانشگاه های معتبر با سطح علمی بالا سوئد را به یکی از برترین کشورها در این زمینه تبدیل کرده است. دانشگاه هایی که ارتباط تنگاتنگی با صنعت کشور سوئد دارند و شما را به سوی ورود به این صنایع سوق می دهند. همین موضوع سبب شده است که افراد زیادی به تحصیل در سوئد علاقه نشان دهند.
گاهی بازه زمانی تحصیل متقاضی در سوئد کوتاه و کمتر از 90 روز است. در این صورت ویزا سوئد از نوع تحصیلی که در اختیار او قرار می گیرد، از نوع Student Visa می باشد. این در حالی است که اگر بازه زمانی بیش از 90 روز باشد، ویزای تحصیلی اهدا شده به فرد از نوع resident permit خواهد بود. این ویزا در صورتی به فرد متقاضی داده می شود که تحصیل او در این کشور به صورت تمام وقت باشد. لازم به ذکر است که سفارت سوئد بیمه را از الزامات این ویزا می داند. از همان لحظه که درخواستتان را ثبت می کنید تا هنگامی که جواب درخواستتان را دریافت می نمایید، حدود 2 الی 3 ماه زمان نیاز است.
ویزای همراه و اقامت دائم سوئد
جالب و در عین حال لازم است بدانید که شما با اخذ ویزای تحصیلی سوئد می توانید ویزای همراه را نیز اخذ نمایید. مثلا می توانید برای همسر و فرزندانتان ویزای همراه اخذ کنید تا آن ها نیز در این سفر همراهتان باشند. جالب تر این که اگر تحصیل شما در این کشور بیش از 9 ماه طول بکشد، همسرتان می تواند در سوئد مشغول به کار شده و بدون هیچ گونه محدودیت زمانی به صورت تمام وقت یا پاره وقت کار کند. حتما می پرسید تکلیف فرزندانم چه می شود؟! از دیگر مزایای ویزا سوئد از نوع تحصیلی و همراه می توان به تحصیل رایگان فرزندان شما در این کشور اشاره کرد. تا زمانی که در خاک سوئد زندگی می کند، شرایط تحصیل رایگان در مدارس این کشور برای فرزندانتان مهیا است! اقامت در سوئد جزء راحت ترین پروسه های اقامتی است. شاید این بهترین خبری است که می توانستیم به شما بدهیم! اگر می خواهید برای مقطع لیسانس که 4 سال طول می کشد، راهی سوئد شوید؛ می توانید در پایان سال چهارم نسبت به اخذ اقامت دائم سوئد اقدام کنید.
اگر می خواهید در یک دوره دو ساله فوق لیسانس بخوانید، این امکان برای شما میسر است که در پایان سال دوم به مدت یک سال به جستجوی کار بپردازید. در صورتی که موفق شوید دو بار و هر بار برای مدت دو سال قرارداد کاری ببندید، پس از پایان این چهار سال می توانید اقامت سوئد را دریافت نمایید. یک سال بعد هم شرایط اخذ پاسپورت این کشور برایتان مهیا است. اگر قصد دارید در مقطع دکترا که دوره ای 5 ساله است، در سوئد تحصیل کنید؛ در پایان سال چهارم قادر به اخذ اقامت دائم این کشور خواهید شد. این در حالی است که در پایان سالِ پنجمِ تحصیلتان در این کشور می توانید پاسپورت معتبر سوئد را از آن خود نمایید. دیگر به چه زبانی بگوییم که سوئد جزء مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا است تا بلند شوید و چمدانتان را ببندید؟!
ویزای کاری سوئد
ویزای کاری سوئد یکی از ارزشمندترین ویزاهای کاری است که می توانید دریافت کنید. این موضوع ریشه در صنعتی بودن کشور سوئد دارد. ضمن این که وجود بسیاری از کمپانی های بزرگ و معتبر در سوئد زمینه کار در آن را فراهم ساخته و بر اهمیت آن بسیار افزوده است. اگرچه ساکنین اتحادیه اروپا برای کار در سوئد می توانند به این کشور پهناور سفر کرده و پس از یافتن شغل مجوز کار در این کشور را اخذ کنند، اما ساکنین غیر از اتحادیه اروپا از این امتیاز بی نصیب هستند. برای مثال شما به عنوان فردی که ساکن ایران هستید، نمی توانید شال وکلاه کرده، راهی سوئد شد و به جستجوی کار بپردازید و سپس مجوز کار در این کشور را دریافت کنید. بلکه باید مجوز کاری این کشور را در دست داشته باشید تا بتوانید ویزا سوئد را دریافت کرده و امکان ورود به این کشور برایتان میسر باشد.
شرایط اخذ ویزای کاری سوئد
ویزای کاری سوئد نیز همچون سایر انواع ویزاهای این کشور از شرایط خاصی برخوردار است. شرایطی که نه تنها برای کارجو، بلکه برای کارفرما هم باید فراهم باشد. اگر به آن دسته از افرادی تعلق دارید که تصمیم گرفته اید در کشور سوئد به کار مشغول شوید، رعایت این شرایط برایتان الزامی است: کارجویان ضمن در اختیار داشتن پیشنهاد کاری یا به اصطلاح جاب آفر از سوی کارفرمایان این کشور با حداقل حقوق پیشنهادی 13000 کرون در ماه، باید حداقل 18 سال سن داشته باشند. توانایی صحبت کردن به زبان سوئدی یکی دیگر از شرایط مهم کاری است. ضمن این که پیش از شروع به کار باید یک خانه در این کشور برای خودتان دست و پا کرده و اجاره نامه آن را در پرونده تان قرار دهید. لازم به ذکر است که ویزای کاری سوئد دارای اعتبار یک ساله و قابل تمدید می باشد. افرادی که موفق به دریافت این ویزا می شوند، می توانند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز همراه خود به سوئد ببرند. ضمن این که پس از گذشت مدت زمان 6 ماه از ویزای همراه، امکان اشتغال در سوئد برای همراهان میسر است.
ویزای سوئد از طریق ازدواج
ویزای سوئد از طریق ازدواج یکی از ویزاهایی است که شما را در سریع ترین زمان ممکن به آرزویتان می رساند. امکان اخذ این ویزا سوئد برای آن دسته از متقاضیانی که قصد اخذ از طریق ازدواج را دارند، با رعایت قوانین مهاجرتی میسر است. البته باید بدانید که هزینه های این روش در مقایسه با سایر روش ها بالاتر بوده و تنها به آن گروه از افرادی توصیه می شود که از تکمن مال کافی برخوردار هستند. وقتی از تمکن مالی صحبت می کنیم، منظورمان این است که متقاضی اخذ ویزای سوئد از طریق ازدواج با تبعه سوئدی باید درآمد یا حقوق خوب و حساب بانکی مطمئنی داشته باشد. چنین فردی باید بتواند یک مسکن مناسب که حداقل دو اتاق داشته باشد، تهیه کند.
قضیه به این سادگی ها هم نیست! شما برای این که ثابت کنید قصد ازدواجتان جدی است، باید دست کم 5 ماه به همراه فردی که قصد ازدواج با وی را دارید؛ به صورت حضوری و برای مصاحبه به اداره مهاجرت مراجعه کنید. پس از این که دولت این کشور مطمئن شود که قصد شما جدی است، ویزا به شما تعلق خواهد گرفت. شاید با خودتان بگویید خُب با راه انداختن یک ازدواج صوری می توان به راحتی ویزا را دریافت کرد؟ نه؛ اصلا از این خبرها نیست. حتی اگر پس از گذشت دو سال از ازدواج، از همسر سوئدی تان جدا شوید؛ ویزا سوئد شما باطل شده و باید سریعا خاک این کشور را ترک کنید! جالب تر این که حتی اگر ده سال از اخذ اقامتتان از طریق ازدواج صوری بگذرد و این موضوع برملا شود، ویزای شما باطل و از سوئد اخراج خواهید شد. اکنون که با ویزای توریستی، تحصیلی، کاری و ازدواج سوئد آشنا شده و شرایط اخذ هر یک از این ویزاها را دریافتیم، وقت آن فرا رسیده است که به معرفی و بررسی مباحثی همچون مدارک لازم برای ویزای سوئد، شرایط اخذ این ویزا، شانس گرفتن ویزای مذکور، هزینه اخذ آن و مواردی از این قبیل بپردازیم. اگر مشتاق زندگی، کار، تحصیل و یا تفریح و ازدواج در این کشور بی نظیر هستید، تا پایان با ما همراه باشید.
درخواست ویزا سوئد
فرقی نمی کند می خواهید ویزای تحصیلی سوئد بگیرید یا ویزای توریستی. برای کار به سوئد می روید یا برای ازدواج. در هر صورت ارائه یک سری مدارک برای دریافت ویزای این کشور الزامی است. شما باید این مدارک مخصوص را جمع آوری نموده و آن ها را در اختیار سفارت سوئد در ایران قرار دهید. کارمندان این سفارت به بررسی شرایط شما پرداخته و در صورتی که واجد الشرایط باشید، ویزای سوئد را برایتان صادر می کنند.
مدارک لازم برای ویزا سوئد
دعوتنامه
فرم درخواست
شناسنامه
دو عدد عکس گذرنامه ای
گذرنامه و کپی ویزاهای پیشین
رزرو بلیط پرواز با تاریخ و شماره پرواز
رزرو هتل
نسخه ای از رزرو بلیط برگشت
اثبات وضعیت مدنی
گردش حساب سه ماهه اخیر
سند ملکی
سابقه بیمه تامین اجتماعی
تاییدیه بیمه درمانی مسافرتی
نامه ای شامل هدف بازدید از سوئد و برنامه سفر
در صورت اشتغال: قرارداد استخدام، گواهی عدم اعتراض از سوی کارفرما، صورت حساب بانکی 6 ماه گذشته، فرم اظهارنامه مالیات بر درآمد
در صورت خود اشتغالی: بیانیه بانکی شرکت در 6 ماه گذشته، کپی پروانه کسب و کار، بازده مالیات بر درآمد
در صورت دانش آموز یا دانشجو بودن: اثبات ثبتنام، نامه تاییدیه از سوی مدرسه یا دانشگاه
در صورت بازنشستگی: فیش حقوقی 6 ماه گذشته
شرایط اخذ ویزای سوئد
صرفا دارا بودن مدارک فوق الذکر به این معنی نیست که شما می توانید راه سوئد شوید. وجود برخی شرایط برای اخذ ویزا سوئد الزامی است. برای اخذ ویزای سوئد، شما نیاز به ارائه مدارک و اطلاعات مربوطه دارید. برخی از شرایط عمومی برای اخذ ویزای سوئد عبارتند از:
داشتن گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه پس از تاریخ ورود به سوئد.
پرداخت هزینه ویزا.
ارائه مدارک مالی که نشان دهنده توانایی مالی شما برای اقامت در سوئد است.
داشتن بیمه سفر که شامل پوشش درمانی و بیماریها در سوئد باشد.
ممکن است نیاز به مدارک اضافی برای اثبات هدف سفر، مانند دعوتنامه از فرد یا سازمان مورد نظر در سوئد، داشته باشید.
لطفاً توجه داشته باشید که شرایط دقیق برای اخذ ویزا ممکن است بسته به نوع ویزا و شرایط شخصی شما متفاوت باشد. بهتر است قبل از اقدام به درخواست ویزا، با سفارت یا کنسولگری سوئد مربوطه تماس بگیرید و اطلاعات دقیقتری دریافت کنید.
میزان تمکن مالی برای ویزا سوئد
میزان توانایی مالی مورد نیاز برای ویزای سوئد ممکن است متغیر باشد و به عواملی مانند مدت اقامت، هدف سفر، و وضعیت شخصی شما بستگی داشته باشد. برای اینکه این میزان را مشخص کنید، بهتر است با سفارت یا کنسولگری سوئد تماس بگیرید و اطلاعات دقیقتری را درباره میزان توانایی مالی مورد نیاز برای ویزای خود دریافت کنید. آنها میتوانند شما را در مورد میزان پول مورد نیاز برای هزینههای اقامت، مسکن، غذا، حمل و نقل و سایر هزینههای ضروری راهنمایی کنند.
ویزا سوئد با دعوتنامه
متاسفانه سفارت سوئد به تازگی سخت گیری های زیادی را در راستای اعطا ویزای این کشور به ایرانیان اعمال نموده است. بر همین اساس شما تنها در صورتی می توانید ویزا بگیرید که از سوی شخصی حقیقی یا حقوقی و واجد الشرایط در سوئد دعوتنامه دریافت کرده و آن را به سفارت سوئد در ایران ارائه دهید. اگر می خواهید ویزای کار بگیرد، باید از طرف یک کارفرما، شرکت و یا موسسه برایتان دعوتنامه فرستاده شود. اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی این کشور را دارید، باید از سوی دانشگاه مورد نظر دعوتنامه دریافت کنید. اگر می خواهید برای دید و بازدید از اقوام و گردش بروید، باید از طرف آن ها برای شما دعوتنامه ارسال شود. خلاصه که اخذ ویزا سوئد بدون در دست داشتن دعوت نامه شدنی نیست! البته نه هر دعوتنامه ای! بلکه دعوتنامه ای که در متن آن نام و نام خانوادگی دعوت کننده، محل اقامت او، نسبت او با فرد دعوت شده و مدت زمان اقامت فرد دعوت شده در آن قید شده باشد. در صورتی که این فرد قصد انجام حمایت مالی از شما را داشته باشد، باید این موضوع را به صراحت در متن دعوتنامه ذکر کند. از مدارک و شرایط که بگذریم، بحث هزینه خوش تر است! به نظر شما دریافت ویزا چقدر هزینه می برد؟
هزینه ویزا سوئد
هزینه، با درنظر گرفتن گروه مسافرتی که برای انجام این امور بر می گزینید، متفاوت است. به صورت تقریبی می توان گفت که شما برای انجام اموری همچون دریافت وقت سفارت، پرداخت هزینه ویزای درخواستی، رزرو بلیط رفت و برگشت، رزرو هتل، بیمه مسافرتی و … حدود 400 یورو نیاز دارید. این نکته حائز اهمیت می باشد که هزینه واریزی صندوق سفارت 80 یورو و کودکان زیر 12 سال 40 یورو می باشد.
قیمت ویزا سوئد
لازم به ذکر است که شما هزینه درخواست ویزا را به شکل آنلاین پرداخت می نمایید. بنابراین نیازی به پرداخت هزینه در سفارت سوئد در ایران نخواهید داشت. شما عزیزان می توانید برای مطلع شدن از قیمت دقیق همانند ویزا دانمارک، از طریق شماره های درج شده در بخش تماس با ما، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
ویزا سوئد 2024
ویزا سوئد یکی از پرطرفدارترین ویزاهای اروپایی می باشد که در سال های اخیر توجه بسیاری از ایرانیان را به سوی خود جذب کرده است. پیشنهاد می شود که قبل از انجام هرگونه اقدامی جهت دریافت ویزای کشور سوئد، شرایط و هزینه ی صدور آن را با دقت بررسی کنید. جهت بررسی هزینه صدور ویزای سوئد در سال 2024، می توانید با همکاران ما از وب سایت پیش روی خود در ارتباط بوده و راهنمایی های لازم را به دست آورید. متقاضیان با اهداف بسیار متعددی به دنبال مهاجرت به کشور سوئد هستند. بنابراین ویزای سوئد را می توان به انواع مختلفی اعم از ویزای گردشگری، تحصیلی، کار، سرمایه گذاری، دید و بازدید اقوام و غیره تقسیم بندی کرد.
تمکن مالی برای ویزای سوئد
هزینه درخواست ویزا سوئد: برای درخواست ویزای سوئد، شما باید هزینه درخواست آن را پرداخت کنید. این هزینه ممکن است بسته به نوع ویزای مدنظرتان متفاوت باشد.
هزینه برای مدارک و مستندات: برای درخواست ویزای سوئد، بایستی مدارک و مستنداتی را تهیه کنید.
هزینه بیمه سفر: متقاضیان ویزای سوئد، بایستی بیمه مسافرتی داشته باشند. برای این منظور نیز می توانند هزینه های متعددی را پرداخت کنند.
هزینه اقامت و زندگی: در صورتی که بتوانید ویزا سوئد را دریافت کرده و به سوئد سفر کنید، بایستی بودجه ی لازم و کافی را در اختیار داشته باشید. متقاضیان بایستی بتوانند از پس هزینه های اجاره مسکن، حمل و نقل، خورد و خوراک و سایر مخارج خود بربیایند.
فرم درخواست ویزا سوئد
دانلود فرم: ابتدا بایستی فرم درخواست ویزا را از وب سایت سفارت یا کنسولگری کشور سوئد دانلود کنید. این فرم معمولاً در قالب PDF یا Word در دسترس خواهد بود.
تکمیل اطلاعات شخصی: در فرم درخواست بایستی اطلاعات شخصی خود را وارد کنید. این اطلاعات شامل نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، جنسیت، اطلاعات تماس و سایر مشخصات شخصی است.
انتخاب نوع ویزا: در حین تکمیل کردن درخواست بایستی نوع ویزای مورد نظر خود را انتخاب کنید.
ارائه اطلاعات تحصیلی و شغلی: در فرم درخواست بایستی اطلاعات تحصیلی و شغلی خود را وارد کنید.
ارائه اطلاعات سفر: مهمترین مرحله پر کردن درخواست ویزا سوئد را ارائه اطلاعات سفر شکل داده است. برای این منظور می توانید اطلاعاتی اعم از تاریخ و مدت اقامت، مقصد سفر، اطلاعات پرواز و سایر جزئیات سفر تان را وارد نمایید.
ارائه اطلاعات مالی: در قسمتی از فرم یاد شده می توانید اطلاعاتی مالی خود اعم از حساب بانکی، درآمد، تملکات و دارایی ها و سایر اطلاعات مالی تان را درج کنید.
ارائه مدارک و امضا: در نهایت بایستی فرم درخواست ویزای سوئد را به همراه مدارک مورد نیاز، به کنسولگری این کشور ارائه دهید.
هزینه درخواست ویزا سوئد
هزینه درخواست یکی از مهمترین موضوعاتی می باشد که ذهن بسیاری از متقاضیان را به سوی خود مشغول کرده است. شما می توانید جهت کسب اطلاعات دقیق در این زمینه، با مشاوران مجرب ما در ارتباط باشید. مهمترین آیتم های موثر در هزینه درخواست ویزای سوئد عبارتند از:
هزینه پرداخت اولیه: این هزینه برای ثبت و پردازش درخواست ویزا دریافت می شود و قبل از ارائه مدارک و اطلاعات، بایستی پرداخت گردد.
هزینه برای ترجمه مدارک: در صورتی که مدارک شما به زبان فارسی باشند، شما بایستی مدارک خود را ترجمه کنید. هزینه ترجمه مدارک متغیر است.
هزینه مصاحبه: در برخی از موارد برای درخواست ویزا سوئد، ممکن است به مصاحبه حضوری نیاز داشته باشید. مراجعه به کنسولگری این کشور، نیازمند یک سری از هزینه ها خواهد بود.
هزینه پست و ارسال: پس از تکمیل درخواست ممکن است نیاز به ارسال مدارک یا پاسپورت خود به کنسولگری سوئد داشته باشید. جهت ارسال بسته ی مدنظرتان، بایستی هزینه ای را پرداخت کنید.
ریجکت ویزای سوئد
سخت گیری هایی که سفارت سوئد در اعطای ویزای این کشور به متقاضیان ایرانی به عمل می آورد، زمینه ساز بالا بودن نرخ ریجکتی ویزای این کشور شده است. از جمله مهم ترین دلایل ریجکت ویزای سوئد می توان به موارد زیر اشاره کرد :
عدم اعتماد افسران به بازگشت متقاضیان به کشور محل اقامت خود
متقاعد نشدن افسران از هدف فرد از سفر به سوئد
عدم توانایی پرداخت هزینه های اقامت در این کشور
ارائه بیمه نامه مسافرتی غیر معتبر
ارائه مدارک غیر واقعی
شانس گرفتن ویزا سوئد
اگر دارای مدرک شغلی معتبر از دانشگاهی معتبر هستید، به احتمال زیاد درخواست ویزای تحصیلی شما از سوی این کشور پذیرفته می شود. اگر بتواند بورسیه این دانشگاه ها را هم دریافت نمایید، کمک شایانی به وضعیتتان کرده اید. چرا که در این صورت دولت سوئد از تمکن مالی شما برای ادامه زندگی در این کشور اطمینان پیدا می کند. مدیران شرکت ها، متخصصان دارای رزومه کاری و سهامداران شرکت های خصوصی از آن دسته افرادی هستند که شانس زیادی برای اخذ ویزا سوئد دارند. البته سایرین نیز در صورت در دست داشتن دعوتنامه و کامل بودن شرایط و مدارک شانس بالایی برای اخذ ویزای این کشور دارند.
ویزا سوئد در کرونا
در پی انتشار گسترده ویروس کرونا در دنیا سفارت خانه های بسیاری از کشورها بسته شدند. ماجرا به همین جا ختم نشده و تعطیلی دفاتر خدمات ویزایی کشورهای اروپایی نظیر سوئد و همچنین قوانین سختگیرانه مسافرتی در راستای انجام اقدامات پیشگیرانه نگرانی های بسیاری را برای افراد رقم زد اما به مرور و با آرام شدن اوضاع سفارت خانه ها باز شده و تنها در مواردی بسیار نادر از ارائه خدمات به متقاضیان دریافت ویزای توریستی خودداری می گردد. سفارت خانه سوئد نیز در حال حاضر باز بوده و کلیه خدمات ارائه روادید را طبق روال پیشین انجام می دهد.
ویزا سوئد برای افغان ها
افغان های عزیز می توانند از مبدا ایران یا افغانستان برای ارائه درخواست ویزا کشور سوئد اقدام نمایند. در صورتی که این دسته از عزیزان قصد داشته باشند مراحل اخذ ویزای سوئد را در ایران انجام دهند، در دسترس داشتن کارت آمایش و پاسپورت معتبر برای آن ها الزامی است. در صورت عدم برخورداری از کارت آمایش امکان انجام این امور تنها در سفارت سوئد در افغانستان میسر می باشد.
سفارت سوئد در تهران
اگر به دنبال سفارت سوئد در تهران می گردید، باید خدمتتان عارض شویم که این سفارت در پاسداران، خیابان بوستان، خیابان نسترن، پلاک 27 قرار دارد. این سفارت از روز یک شنبه تا پنج شنبه هر هفته از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر باز است. فراموش نکنید که ورود به سفارت سوئد بدون داشتن وقت قبلی ممکن نیست.
ویزای سوئد تضمینی
هیچ کس دوست ندارد که با صحنه ریجکت شدن ویزای سوئد خود رو به رو شود. اما تقریبا هیچ کس هم وجود ندارد که بتواند تنهایی از پس کارهای اخذ ویزا این کشور برآید. اگر می خواهید موفق شوید و ظرف مدت 15 تا 45 روز ویزایتان را دریافت کنید، کار را به یک کاردان حرفه ای بسپارید.
سخن آخر
در این نوشته سعی شد تا به صورت مختصر و مفید در رابطه با نحوه اخذ ویزا سوئد توضیح داده شود. اگر شما سوال یا انتقادی دارید، می توانید در بخش دیدگاه ها با ما در میان بگذارید. شما عزیزان همچنین می توانید برای اخذ، کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و دریافت مشاوره از طریق شماره های درج شده در وب سایت با ما در ارتباط باشید. شرکت خدمات هوایی و گردشگری اوج آرام با سال ها تجربه در زمینه اخذ ویزاهای مختلف مخصوصا اخذ ویزای آمریکا سعی داشته تا با کسب رضایت و اعتماد مراجعه کنندگان در این زمینه برترین باشد. امیدواریم که از خواندن این نوشته لذت برده و برایتان مفید بوده باشد.
سوالات متداول
ویزای سوئد چند نوع است؟
ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای کاری، ویزای ازدواج و …
مهم ترین شرط برای اخذ ویزا سوئد توسط ایرانیان چیست؟
در دست داشتن دعوتنامه
هزینه لازم برای اخذ ویزای سوئد چقدر است؟
حدود 400 یورو برای انجام اموری همچون دریافت وقت سفارت، پرداخت هزینه ویزای درخواستی، رزرو بلیط رفت و برگشت، رزرو هتل، بیمه مسافرتی و …
آیا از طریق ازدواج صوری می توان ویزای سوئد دریافت کرد؟
خیر، به هیچ عنوان!